Λιπάσματα για διαφυλλική εφαρμογή με σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για τις συμπληρωματικές ανάγκες θρέψης της ελιάς. Τροφοδοτούν το φυτό με τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στα κρίσιμα στάδια του βιολογικού κύκλου της καλλιέργειας, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της παραγωγής καθώς και της ελαιοπεριεκτικότητας.

Basfoliar Primavera

Σύνθεση: 25-10-17 +IXN

Διαφυλλικό ΝΡΚ λίπασμα με υψηλή περιεκτικότητα σε άζωτο (κυρίως ουρικής μορφής). Πλούσιο σε ιχνοστοιχεία με σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ελιάς. Κατάλληλο για εφαρμογή την περίοδο της άνοιξης, παρέχει στην ελιά τις απαραίτητες μονάδες αζώτου καθώς και άλλων μάκρο και μίκροστοιχείων διασφαλίζοντας έτσι τη ζωηρή ανάπτυξη και την πλούσια φυλλική επιφάνεια του δέντρου.

Συσκευασία: χαρτοκιβώτια 3 Χ 5 κιλών.

 

Basfoliar Olivo

Σύνθεση: 14-5-28 +2MgO+2B+IXN

Πλήρες διαφυλλικό πλήρες λίπασμα με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, μαγνήσιο και βόριο. Πλούσιο σε ιχνοστοιχεία με σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες τις ελιάς. Κατάλληλο για διαφυλλική εφαρμογή, από άνοιξη έως φθινόπωρο, για βελτίωση του μεγέθους της καρποφορίας και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του παραγόμενου προϊόντος.

Συσκευασία: χαρτοκιβώτια 3 Χ 5 κιλών.