"Η ποιότητα των φρούτων που προορίζονται για εξαγωγές αποτελεί πραγματική πρόκληση η οποία διασφαλίζεται με τα προϊόντα θρέψης της COMPO EXPERT".

Ana Torres, Παραγωγός

Η COMPO EXPERT με τις καινοτόμες προτάσεις της στον τομέα της λίπανσης συνεισφέρει στην αναβάθμιση της γεωργικής παραγωγής σε παγκόσμιο επίπεδο:

  • Με τα ημιπερικαλυμμένα ΝΡΚ λιπάσματα, όπως τα DuraTec, δενδροκομικές και αμπελουργικές καλλιέργειες αποδίδουν τα μέγιστα ωφελούμενα από την σταδιακή απελευθέρωση των θρεπτικών στοιχείων.
  • Δυναμική και πολύ επιτυχημένη παρουσία σε αγορές και καλλιέργειες υψηλής απόδοσης έχουν και τα ΝΡΚ κοκκώδη λιπάσματα με βάση το Isodur.
  • Για τις κλασσικές μεθόδους υδρολίπανσης, εκτός από τα καθιερωμένα υδατοδιαλυτά λιπάσματα Complesal Solub και Basaplant, η καινοτόμος τεχνολογία των σταθεροποιημένων υδατοδιαλυτών προϊόντων NovaTec Solub αποτελεί σημαντική προσφορά στον τομέα της θρέψης σε παγκόσμιο επίπεδο. 
  • Διαφυλλικά, υγρά και άλλα λιπάσματα ιχνοστοιχείων συμπληρώνουν την γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων για εντατικές καλλιέργειες.